Door de jaren heen 2005
Opgericht 20 Januari 1956

Welkom
De vereniging
Agenda
Huishoudelijk reglement
Door de jaren heen
Wetenswaardigheden
Andere strand sites

27 februari (Wim en Saskia Schmitz)

Maart (Rogier Noomen)

Met enkele weken vertragen door de zandsuppletie kwam op 27 april het verlossnede woord dat we op 11 mei mochten gaan bouwen.

In juni en juli hadden we prachtig weer met twee hitte golven. Met het begin van de schoolvakanties werd het weer wisselvalliger en was er veel regen, wat tot bijna het eind van de vakanties duurde. Alleen de laatste week werd het weer even zomer.

In de ochtend van 1 augustus, tijdens het opzetten van het speelveld voor de kinderspelen, begon het weer zeer twijfelachtig met veel wind en regen, maar toen de kinderen kwamen was het droog.

En in de middag werd het een fantastisch mooie dag.

Dankzij de hulp van vele ouders, grootouders en andere hulpvaardigen was er volop vertier.

Ook dit jaar was er weer de suikerspin machine die met behulp van een kar van Mart Gul uit de wind kond worden geplaatst

Een vast onderdeel van deze dag was ook nu weer het schminken van kinderen, waarbij zelfs sommige volwassenen zich tot kikker lieten omtoveren.

Natuurlijk was er ook schatgraven:

De prijs uitreiking:

...des avonds hadden we het vertier voor de oudere kinderen... met om te beginnen het legendarische zandskieën.

Gevolgd door een nieuw spel, het zgn. ballopen.

En ter afsluiting hadden we een oude bekende... de waterhoofdjes.

En de avond werd gepast afgesloten...

De laatste week van de vakanties werd het weer even zomer met een overwegend noordwesten wind leverde dat een prachtig heldere zee op. Er waren veel heremietkreeften en ook 1 dag waarop we de vis in enorme zwarte wolken in zee konden zien zwemmen.

2006 2004