Door de jaren heen 2013
Opgericht 20 Januari 1956

Welkom
De vereniging
Agenda
Huishoudelijk reglement
Door de jaren heen
Wetenswaardigheden
Andere strand sites

Traditie getrouw werd het activiteiten seizoen geopend met de zandfiguren. Foto's van deze activiteit kunt u vinden op de zandfiguren-pagina. Door op een foto te klikken krijgt u een grotere versie.

Op 22 juli stond Anneke van der Lende te schilderen aan de waterkant. Henk Spijkerman maakte daarvan deze foto:

Al jaren onze trouwe bezorger van boodschappen en andere zaken was ook dit jaar weer aanwezig. Door de jaren heen heeft Mart Gul vele kinderen als hulpen gehad (Foto Henk Spijkerman)

Na genietend na een warme dag was er een buurt bijeenkomst op de catamaran (foto Henk Spijkerman).

De bruinvis die aanspoelde op 24 juli trok veel bekijks (foto Henk spijkerman)

Heeft u de windmolens weleens zo gezien? (foto Henk Spijkerman)

Dit jaar waren er natuurlijk ook weer de kinderspelen en de hardloopwedstrijden. Foto's van het hardlopen kunt u vinden op de hardloop-pagina door op een foto te klikken krijgt u de grote versie te zien.

Gelukkig was dit jaar niet alleen mooi weer, maar was er ook genoeg wind om de sporters te plezieren, en zoals het gezegde al zegt: Jong geleerd is oud gedaan (foto Henk Spijkerman)

De meest trouwe strand bezoekers (fotos Henk Spijkerman)

Deze foto van 23 augustus toont aan dat het tot het eind prachtig mooi bleef dit jaar. Je zou haast vergeten hoe enorm het koud het in het voorseizoen geweest is. Kortom het was een seizoen van uitersten, een zeer koud begin en een prachtige lange warme zomer. Hopen dat we volgend jaar ook weer zo'n jaar mogen hebben.
(foto Henk Spijkerman)

2014 2012