Door de jaren heen 2017
Opgericht 20 Januari 1956

Welkom
De vereniging
Agenda
Huishoudelijk reglement
Door de jaren heen
Wetenswaardigheden
Andere strand sites

Tekst: Dennis Leeuw
Fotos: Henk Spijkerman

17 juni was er tijdens de visserijdagen een oefening van de reddingsbrigade.

22 juli:

24 juli:

27 juli, de strandzesdaagse komt aan in Egmond:

28 juli genoeg wind voor het kitten

Opbouwen tent

Bij windkracht 6 werd er op vrijdag 28 juli met man en macht een tent opgezet voor de feestavond die de volgende dag komen moest. De voorspellingen voor de nacht van vrijdag op zaterdag waren niet best. Windkracht 6 met uitschieters naar 8 en veel regen.

's Nachts werd de wacht gehouden door Erwin Best die een tent in de tent had gezet om er de nacht door te brengen. Gelukkig stopte de vloed voor de karren en kon de tent de wind makkelijk hebben.

Kinderspelen 5-kamp

De ochtend van 29 juli begon regenachtig, maar een uur voor aanvang van de kinderspelen werd het droog, waarna om 10 uur de zon ging schijnen. En zo werd het weer een prachtige dag voor de kinderen. Dankzij weer de hulp van vele vrijwilligers.


Kinderspelen: Suikerspin

Het jaarlijkse suikerfeest was er ook weer in de gedaante van de suikerspin.

Kinderspelen: schmink

Voor de zekerheid was er voor gekozen om het schminken in de tent te doen.

Kinderspelen: Schatgraven

Het jaarlijkse schatgraven was er natuurlijk ook, met dit jaar 2 zoek geraakte blikjes. We zijn benieuwd wie ze uiteindelijk vindt.

Kinderspelen: Prijsuitreiking

De prijsuitreiking startte dit jaar anders dan anders omdat er afscheid genomen werd van Dennis Leeuw die na 16 jaar de activiteitencommissie verliet. Met mooie woorden van Jos Beerepoot en een kadobon werd Dennis bedankt voor zijn inzet, waarna de prijsuitreiking van start kon gaan.

Feest: 60+1 jarig jubileum

Waar het vorig jaar niet gelukt was om een feest op poten te zetten, werd dat dit jaar door een zeer enthousiast team van de activiteitencommissie als 60+1 jubileumfeest alsnog groots georganiseerd met tent, DJ en de nodige hapjes en drankjes.

Zelfs voor een warme hap was gezorgd mede door de hulp van Sjaak en Sandra van paviljoen Zilverzand.

Wildkamperen

Van zondag op maandag was er het "wildkamperen" voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Onder het waakzaamoog van enkele volwassenen brachten de kinderen de nacht door achteraan de huisjes.

Rond 6 augustus wordt ons strand vervuild met een enorme hoeveelheid paraffine wat met groot materieel werd opgeruimd

En ook dit was 2017

 2016